Šių metų spalio 27 dieną mūsų gimnazijoje vyko Sveikatiados projekto renginys „Spalvotas vaisių ir daržovių stalas“. Mokiniai buvo skatinami valgyti vaisius ir daržoves kelis kartus per dieną . III klasės gimnazistė Benita Beinorytė priminė, kad per dieną turėtume suvalgyti apie 400 gramų vaisių ir daržovių.
Apie vaisių ir daržovių reikšmę žmogaus organizmui pasakojo 5a, 6a, 7a, 8a, Ia ir Ib gimnazijos klasės moksleiviai. „Geltonąjį “stalą paruošė 5a klasės moksleiviai. Apie raudonos ir žalios spalvos vaisius ir daržoves pasakojo 6a klasės mokiniai. Dar vieną „Žaliąjį“ stalą paruošė 7a klasės berniukai. „Oranžinį“ stalą apelsinais, morkomis, persimonais papuošė Ia klasės gimnazistės, kurios supažindino su šių vaisių ir daržovių nauda. Įvairiaspalvių ankštinių augalų sėklų stalą paruošė 8a klasės gimnazistės. Banga Lieputė papasakojo apie žirnių, lęšių, pupelių sėklų maistingąsias savybes.
Renginio pabaigoje visi dalyviai buvo pavaišinti įvairiaspalviais obuoliais, kriaušėmis ir bananais.